Point cloud film

Een geregistreerde point cloud kan meer zijn dan alleen een onderlegger voor tekeningen. Een film van de puntenwolk is mooi om te laten zien en te gebruiken voor presentaties of websites. De film zet jouw verhaal kracht bij. 

Bestel nu!

Fly-through films van point clouds

LaserscanService biedt naast het maken van point clouds ook een aantal afgeleide producten waaronder flythrough films van pointclouds. Wij leveren deze voor projectpresentaties en internetsites. We kunnen point clouds ook integreren in een 3D model. Op deze manier krijg je bijvoorbeeld snel een eenvoudige presentatie van jouw nieuwe ontwerp in een bestaand gebouw of omgeving. Dit kan in de vorm van screenshots in een hoge resolutie, 3D viewers en films. Dit laatste is bijzonder geschikt voor op websites.

Voorbeelden van point cloud films

Bekijk de prachtige voorbeelden van point cloud films van Scanlab Londen in onderstaande compilatie.

Kosten point cloud film

Een eenvoudige film van een poincloud hoeft niet veel te kosten. Het is vaak in slechts enkele uren gemaakt. Desgewenst kunnen wij de film ook een kop en een staart geven. Ook is het mogelijk om verder te monteren met afbeeldingen, tekst en muziek of voice-over. Een dergelijke montage kan eruit zien zoals de film die gemaakt werd van de stadsmaquette in ‘s-Hertogenbosch.

Bestel nu!