Diensten

LaserscanService maakt gebruik van high-end scanners en registratieprogramma’s. Zo garanderen wij betaalbaarheid en zekerheid van goede kwaliteit data. 

modelleren van laserscan

scan to BIM Revit- en Archicadmodellen

LasercanService scant het bestaande gebouw in en maakt een 3D BIM model. Bijvoorbeeld een Revit- of Archicad model.

service laserscan pointcloud aanvragen

3D scans, pointclouds en viewers

LaserscanService is de toegankelijke, budgetvriendelijke manier om een point cloud te laten maken van gebouwen, objecten en installaties....

zelf scannen 3d laserscan service

huren scanner met operator

Weet je precies wat je wilt en heb je ervaring met 3D scanning? Huur één van onze ervaren operators in voor een speciaal laag uurtarief.

modelleren van laserscan

3D modelleren

LaserscanService levert point clouds voor 3D modelleren in 3D tekenprogramma's, zoals Revit, Archicad, Vectorworks, Autocad en nog veel meer.

ruwe scandata 3d laserscannen door laserscan service

alleen ruwe scandata

Heeft u alleen ruwe scandata nodig om deze zelf te verwerken tot een geregistreerde Point Cloud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

voorbeelden 3d viewers van laserscan pointcloud

3D viewer

U kunt laserscans en pointclouds bekijken met handige 3D viewers. Deze geven de mogelijkheid om de werkelijke situatie as-built te bekijken en zelf meten.

scan to bim laserscan

scan to BIM

3D inscannen van een gebouw voor het maken van een 3D BIM-model. Dit betekent dat de scan geschikt moet zijn als basis voor het opzetten van zo’n model.

service laserscan pointcloud aanvragen

pointcloud laten maken

LaserscanService is de toegankelijke, budgetvriendelijke manier om een point cloud te laten maken van gebouwen, objecten en installaties.

zelf scannen 3d laserscan service

zonder operator

De Leica BLK360 3D scanner is, door zijn makkelijke bediening en compact formaat, de enige laserscanner van LaserscanService die zonder operator gehuurd kan worden.

modelleren van laserscan

3D modelleren

LaserscanService levert point clouds voor 3D modelleren in elk 3D programma, zoals o.a. Revit, AutoCAD, Vectorworks en nog veel meer.

ruwe scandata 3d laserscannen

ruwe scandata

Heeft u alleen ruwe scandata nodig om deze zelf te verwerken tot een Point Cloud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

service laserscan pointcloud aanvragen

3D viewer

U kunt laser scans en point clouds bekijken met handige 3D viewers. Deze geven de mogelijkheid om de werkelijke situatie as-built te bekijken en zelf meten.

VOOR WIE?

Het inzetten van 3D scans is voor professionals die nauwkeurig ingemeten gegevens nodig hebben voor allerhande projecten. Bijvoorbeeld: architecten, bouwkundigen, bouwbedrijven, planners, wegenbouwers, BIM modelleurs, ruimtelijk ontwerpers,

constructeurs, civiele ingenieurs, systeem ontwerpers, installateurs en installatie-ontwerpers, ingenieurs, aannemers en vergelijkbare professionals.
Onze service is niet geschikt voor particulieren.