Diensten

De LaserscanService maakt 3D scans betaalbaar en levert 2D tekeningen, 3D (BIM) modellen en Digital Twins. Daarnaast huur je snel en gemakkelijk een scanner met scanoperator in. 

service laserscan pointcloud aanvragen

3D laserscans en pointclouds

LaserscanService is de toegankelijke, budgetvriendelijke manier om een pointcloud te laten maken van gebouwen, terreinen, installaties of andere objecten.

modelleren van laserscan service

scan to BIM Revit- en Archicadmodellen

LasercanService scant bestaande gebouwen en terreinen in en maakt 3D BIM modellen. Bijvoorbeeld Revit- of Archicad modellen. Ook voor IFC modellen kun je bij ons terecht. 

zelf scannen 3d laserscan service

3D modellen industrie installaties en infra

LaserscanService scant én modelleert industriële toepassingen, installaties, bruggen en wegen, water- en rioleringsinstallaties, boten en nog veel meer.

scan to bim laserscan

scan to BIM

3D inscannen van een gebouw voor het maken van een 3D BIM-model. Dit betekent dat de scan geschikt moet zijn als basis voor het opzetten van zo’n model.

service laserscan pointcloud aanvragen

pointcloud laten maken

LaserscanService is de toegankelijke, budgetvriendelijke manier om een point cloud te laten maken van gebouwen, objecten en installaties.

HUREN SCANNER MET OPERATOR

Weet je precies wat je wilt en heb je ervaring met 3D scanning? Huur dan één van onze ervaren operators in voor een speciaal laag uurtarief.

Onze scanoperators doen dit werk dagelijks waardoor zij snel en efficiënt metingen verrichten.

VOOR WIE?

Het inzetten van 3D scans is voor professionals die nauwkeurig ingemeten gegevens nodig hebben voor allerhande projecten. Bijvoorbeeld: architecten, bouwkundigen, bouwbedrijven, planners, wegenbouwers, BIM modelleurs, ruimtelijk ontwerpers,

constructeurs, civiele ingenieurs, systeem ontwerpers, installateurs en installatie-ontwerpers, ingenieurs, aannemers en vergelijkbare professionals.
Onze service is niet geschikt voor particulieren.