3D Laserscanner huren

Bij de LaserscanSevice bestel je betrouwbare scandata en huur je 3D scanners met ervaren operators voor de laagste prijs. Onze scanoperators werken snel en efficiënt. We leveren nauwkeurige pointclouds met hoge datakwaliteit. Je verwerkt zelf de pointcloud tot een 3D model of 2D tekening. Of maakt gebruik van onze scan to BIM service. 

Betaalbaar huren

LaserscanService biedt betaalbare 3D laserscans met high-end datakwaliteit. Onze scanoperators doen dit werk dagelijks, waardoor zij snel en efficiënt hun scans maken. Onze scherpe tarieven zijn mogelijk door een unieke combinatie van slimme logistiek, optimale scannerbezetting en een goed geautomatiseerde workflow. Profiteer ook van deze optimale werkwijze!

Direct scannerhuur offerte aanvragen

3D scanner huren en zelf scannen

Wil je zelf scannen? Geen probleem. Via PelserHartman is het mogelijk om diverse high-end laserscanners te huren van het gerenommeerde Zwitserse merk Leica. Vraag naar de mogelijkheden .

NEEM CONTACT OP MET PELSERHARTMAN

Waarom een 3D-laserscanner huren?

Een 3D-laserscanner huren is slimmer dan kopen. Waarom? Omdat 3D-laserscanners duur zijn, snel ontwikkelen – dus verouderen – en omdat het complexe techniek is met een steile leercurve. Iedereen kan een laserscanner kopen, maar goed en betaalbaar 3D-scannen is een ander verhaal. Als je twijfelt tussen een 3D-scanner huren of kopen, is het belangrijk af te vragen wat het doel is. Wil je altijd een scanner tot jouw beschikking hebben, dus 24/7, dan is kopen meestal de beste optie. In de praktijk staat de scanner echter vaak op de plank en kost daardoor relatief veel geld. Een 3D scanner huren is dan vaak de best betaalbare oplossing. De LaserscanService is er voor mensen die al ervaring hebben met 3D scanning en die gewoon een hele goede pointcloud willen ontvangen.