Scanner huren 

Het inschakelen van onze professionals voor 3D-scanning kan een verstandige keuze zijn als u zeker wilt zijn van nauwkeurige resultaten, tijd en moeite wilt besparen, en de voordelen wilt benutten van de nieuwste technologieën en expertise op het gebied van 3D-scannen. Onze scanoperators hebben veel ervaring waardoor ze heel efficiënt werken en dus per uur veel scans kunnen maken.

Voordelen inhuren scanoperator

Het inschakelen van onze specialisten voor het inscannen van uw project met behulp van een 3D laserscanner heeft verschillende voordelen, vooral als u zelf geen ervaring heeft met 3D-scanning of als het om complexe en belangrijke projecten gaat. Enkele voordelen van het gebruik van de LaserscanService staan hieronder.

DE MEEST PRAKTISCHE VOORDELEN

slimme logistiek

optimale scannerbezetting

geautomatiseerde workflow

je zelf een project- en scanplan maakt

je precies weet wat je nodig hebt

hoe ruimer de planning, hoe hoger de korting

flexibiliteit, profiteer van last-minute deals wanneer een project uitvalt

Productief: Onze operators zijn niet alleen super productief, maar misschien is het allergrootste voordeel wel dat ze vooral heel erg productief zijn. Ze zijn snel, maken soms tot wel 200 scans op een dag en werken op de meest efficiënte wijze..

Meer nodig dan alleen een 3D scanner: Voor het uitvoeren van het gemiddelde scanproject zijn veel meer spullen en andere apparatuur nodig dan alleen de scanner. Wat dacht je van targets, total station en GPS-instrument? Dit is nodig in scans ‘level’ of waterpas te zetten of te plaatsen in het RD-stelsel en t.o.v. NAP. Daarnaast nemen we vaak nog een hele bus vol met hulpmiddelen mee. Dus, heb je meer nodig dan alleen een 3D scanner? Wij hebben het.

Geen gedoe: Als je een scanner huurt dan moet deze natuurlijk opgehaald en weer teruggebracht worden. Dat kan stiekem toch best veel tijd in beslag nemen. Dit gedoe heb je niet wanneer je een scanner + operator huurt. Met andere woorden, geen gedoe met ophalen en aflevering scanners.

Post-processing en gegevensverwerking: Het verkrijgen van 3D-scandata is slechts het begin. Het verwerken en analyseren van de enorme hoeveelheid gegevens kan tijdrovend en complex zijn. Professionele 3D-scanningbedrijven, zoals wij, hebben de expertise om de gegevens te verwerken en te interpreteren. Dit zorgt ervoor dat post-processing en gegevensverwerking onze zorg zijn, wat u waardevolle inzichten en bruikbare resultaten oplevert.

ANDERE VOORDELEN

slimme logistiek

optimale scannerbezetting

geautomatiseerde workflow

je zelf een project- en scanplan maakt

je precies weet wat je nodig hebt

hoe ruimer de planning, hoe hoger de korting

flexibiliteit, profiteer van last-minute deals wanneer een project uitvalt

Expertise en ervaring: De LSS heeft ervaren professionals met expertise in het werken met laserscanners en het inmeten van verschillende objecten. Ze zijn bekend met de verschillende apparatuur en technieken die nodig zijn om nauwkeurige en betrouwbare 3D-scans te maken.

Efficiëntie: Omdat onze operators veel ervaring hebben in 3D-scanning, kunnen ze het proces vaak sneller en efficiënter uitvoeren dan iemand die niet veel ervaring heeft. Dit bespaart tijd en minimaliseert eventuele verstoringen in uw projectplanning.

Vermindering van risico’s: Het gebruik van een professioneel bedrijf kan het risico op fouten en onnauwkeurigheden verminderen, wat cruciaal is bij projecten met hoge kosten of waarbij de nauwkeurigheid van groot belang is.

Nauwkeurigheid: Professionele 3D-scanningbedrijven hebben geavanceerde apparatuur en trainingsprocessen om een hoge mate van nauwkeurigheid te garanderen bij het inmeten van gebouwen. Dit is vooral belangrijk als u gedetailleerde en precieze metingen nodig heeft voor bijvoorbeeld bouwkundige of industriële projecten.

Geavanceerde technologie: 3D-scanningbedrijven investeren vaak in de nieuwste technologieën en scanners, wat resulteert in hoogwaardige scans met meer mogelijkheden voor data-analyse en visualisatie.

TOCH LIEVER ZELF SCANNEN?

Natuurlijk zijn er genoeg situaties waarin het slim is om zelf te gaan scannen. Je kunt dan een scanner huren of een scanner kopen. De Laserscanservice kan jou hier helaas niet mee verder helpen. Maar onze grote broer PelserHartman wel. Zij bieden 3 verschillende opties als je wilt starten met 3D laserscanning.

1. Pilotprojecten om de wereld van 3D scannen te verkennen. Hierdoor krijg je grip krijgt op alle verschillende mogelijkheden.

2. De high-end scanners van PelserHartman huren. Dat doen we via ons partnership programma.

3. Een Leica scanner kopen. We kunnen jou helpen bij de aanschaf van de juiste Leica scanner.