3D Laserscanner huren

Bij de LaserscanSevice bestel je betrouwbare scandata en huur je 3D scanners met ervaren operators voor de laagste prijs. Onze scanoperators werken snel en efficiënt. We leveren nauwkeurige pointclouds met hoge datakwaliteit. Je verwerkt zelf de pointcloud tot een 3D model, 3D viewer, film of orthofoto. Ook is het mogelijk om onze 3D scanners te huren en zelf te scannen. De scanners worden in dat geval geleverd inclusief kalibratierapport en alle nodige hulpmiddelen en accessoires.

Nu een scanner huren?

Druk op onderstaande knop om ons meteen een email te sturen.

Direct scanner huren

3D scanner huren en zelf scannen

Van het Zwitserse merk Leica hebben wij ook 3D laserscanners waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. Ook deze scanners zijn high-end apparatuur van zeer hoge kwaliteit. Om met deze scanners zelf aan de slag te gaan, moet u wel een training gevolgd hebben, zodat u weet hoe de apparatuur werkt.

Leica BLK360

Een kleine scanner met makkelijke bediening geschikt voor inscannen van woningen, winkels en kleine kantoren.

Direct Leica BLK360 huren

Leica HDS7000

Een sterke allround high-end scanner met een maximale meetafstand van 187 meter. Geschikt voor grotere projecten.

Direct Leica HDS7000 huren

Scanner + operator huren

LaserscanService biedt betaalbare 3D laserscans met high-end datakwaliteit. Onze scanoperators doen dit werk dagelijks, waardoor zij snel en efficiënt hun scans maken. Onze scherpe tarieven zijn mogelijk door een unieke combinatie van slimme logistiek, optimale scannerbezetting en een goed geautomatiseerde workflow. Profiteer ook van deze optimale werkwijze!

Pointcloud bestellen

Waarom een 3D-laserscanner huren?

Een 3D-laserscanner huren is slimmer dan kopen. Waarom? Omdat 3D-laserscanners duur zijn, snel ontwikkelen – dus verouderen – en omdat het complexe techniek is met een steile leercurve. Iedereen kan een laserscanner kopen, maar goed en betaalbaar 3D-scannen is een ander verhaal. Als je twijfelt tussen een 3D-scanner huren of kopen, is het belangrijk af te vragen wat het doel is. Wil je altijd een scanner tot jouw beschikking hebben, dus 24/7, dan is kopen meestal de beste optie. In de praktijk staat de scanner echter vaak op de plank en kost daardoor relatief veel geld. Een 3D scanner huren is dan vaak de best betaalbare oplossing. De LaserscanService is er voor mensen die al enige ervaring hebben met 3D scanning en die gewoon een hele goede pointcloud willen ontvangen.

3D-laserscanner Leica en Z+F huren

Z+F-IMAGER-5010C

Op dit moment bieden wij een aantal scanners van de merken Leica en Z+F aan. De aangeboden apparatuur behoort tot de hoogste klasse landmeetkundige phase-, pulse en wfd-scanners. Wij hebben gekozen voor deze merken vanwege de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit scandata die deze scanners leveren. We werken o.a. met de volgende scanners:

  • Leica P40 en P20
  • Leica C10
  • Leica HDS7000
  • Leica BLK360
  • Leica RTC
  • Z+F 5010C
  • Z+F 5010X
  • Z+F 5016

Direct naar de pagina Leica 3D laser scanner huren.
Direct naar de pagina Z+F 3D laser scanner huren.
Direct naar de pagina Faro 3D laser scanner huren.

Eyesafe 3D laserscanners huren

Al onze 3D-laserscanners zijn Class I, wat betekent dat deze in omgevingen met publiek veilig gebruikt kunnen worden. Niet alle high-end 3D-scanners hebben deze certificering en het is belangrijk dit mee te nemen in de keuze voor de juiste 3D-scanner voor jouw project.

Specialistische 3D scanners huren

Worden er andere afwijkende eisen gesteld aan de laserscanner voor jouw specifieke project? Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen waar niemand anders aan denkt.

imager_5006_explosion-proof_3D-laser-scanner

De explosion proof laserscanner van Z+F.

De explosionproof laserscanner huren

Als LaserscanService kunnen wij je van dienst zijn wanneer je een Explosion-proof-scanner nodig hebt, zoals de Z+F Imager 5006EX. Vooral in de petrochemie en offshore horen wij deze vraag voorbij komen.

Extreme maataccuratie 3D scanners

Wij kunnen ook van dienst zijn wanneer je projecten hebt, waarbij afwijkende eisen gesteld worden aan nauwkeurigheid. Niet elke scanner is geschikt voor elke taak. Zo hebben wij oplossingen wanneer een zeer hoge maataccuratie of detail wordt gevraagd, bijvoorbeeld het scannen op de micron nauwkeurig.