NEN2580 OPPERVLAKTEN

Vloeroppervlakten van gebouwen worden bepaald volgens de methode van de NEN2580 norm. Ondanks de eenvoud en ouderdom van deze norm, worden er vaak fouten gemaakt bij het bepalen van oppervlakten. LaserscanService maakt meetstaten en meetcertificaten conform de NEN2580 en NTA2581 voor alle soorten gebouwen. Wanneer er geen tekeningen beschikbaar zijn, kunnen wij snel meten met geavanceerde apparatuur. 

Nauwkeurig meten voor een eerlijke prijs

LaserscanService staat garant voor betrouwbare oppervlaktebepalingen conform de NEN2580 norm. Ondanks de eisen van deze metingen, bieden wij door het gebruik van geavanceerde apparatuur en efficiënte methoden een betaalbare oplossing. Wij zorgen voor nauwkeurige resultaten zonder dat dit ten koste gaat van uw budget. Kies voor LaserscanService en profiteer van kwalitatieve metingen tegen concurrerende tarieven.

Belang van correcte oppervlaktebepaling

Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare en eenduidige meetrapporten. Dat is belangrijk want veel partijen baseren hier immers hun berekeningen en kostencalculaties op. Ook de prijs van woningen, winkels en kantoren heeft als grondslag het oppervlak. Het is van groot belang dat het juiste oppervlakte op de juiste manier bepaald wordt. LaserscanService maakt o.a. gebruik van laserscanners om snel en nauwkeurig metingen uit te voeren. 

Oppervlaktes volgens NEN2580

Oppervlaktes worden volgens de NEN2580 methoden bepaald. Hierbij worden verschillende soorten oppervlakken zoals o.a. bruto vloeroppervlak (BVO), netto vloeroppervlak (NVO) en verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) onderscheiden. Bij een meetcertificaat A moet gemeten worden. Bij een type B is dit niet het geval. 

Vragen?

Voor het maken van een rapport zal eerst duidelijk moeten zijn welke oppervlakten het rapport moet bevatten. Elk soort oppervlak vraagt om een andere meetwijze. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!