PLATTEGRONDEN

Bij LaserscanService beschikken wij over de nodige expertise om een nauwkeurige plattegrond van de bestaande situatie te maken. Onze professionals maken gebruik van geavanceerde 3D-laserscan technologie om uw gebouw snel en efficiënt in kaart te brengen, waardoor wij vlot toegang hebben tot de benodigde meetdata. 

 

Snelle metingen voor betaalbare plattegronden

Bij LaserscanService begrijpen we het belang van zowel tijd als kostenbesparing in uw projecten. Daarom bieden we geavanceerde 3D laserscan-technologie aan, waarmee we snel en accuraat metingen verrichten. Aan de hand van deze metingen verkrijgen we pointclouds waarmee we gedetailleerde plattegronden tegen een eerlijke prijs kunnen maken, zonder in te boeten op kwaliteit.

Aangeboden plattegronden door LaserscanService

  • Bestaande bouw: Weergaven van de huidige indeling en structuur van een gebouw, essentieel voor renovatie of documentatie.
  • Verhuur plattegronden: Eenvoudige plattegronden die de ruimtelijke indeling van een pand tonen voor potentiële huurders.
  • Splitsingsplattegronden: Toont de verdeling van een groot gebouw in aparte eenheden, belangrijk voor juridische en verkoopdoeleinden.
  • OntruimingsplannenToont veilige evacuatieroutes en locaties van veiligheidsuitrusting voor noodsituaties in gebouwen.
  • Vluchtplannen: Gedetailleerde evacuatieroutes voor specifieke scenario’s, cruciaal in complexe gebouwen zoals ziekenhuizen.
  • NEN2580 plattegronden: Nauwkeurige metingen van gebouwen volgens NEN2580