OVER LASERSCANSERVICE

De LaserscanService maakt 3D laserscans betaalbaar. We leveren de 3D scans aan bedrijven die willen werken met betrouwbare pointclouds. Bij ons bestel je 3D scans en 3D modellen van de juiste kwaliteit die passen bij jouw project. Of je huurt een high-end 3D laserscanner inclusief ervaren operator voor een aantrekkelijke prijs.

WAT DOEN WE PRECIES?

LaserscanService is de beste weg met de laagste kosten naar hoogwaardige 3D laserscans. Wij gebruiken de snelste en beste 3D meetapparatuur van Leica en NavVis met de meest ervaren operators. Daarbij doen wij geen concessies aan kwaliteit. Zo weet je zeker dat je voor de beste prijs, gemeten met de beste high-end scanners, nauwkeurige pointclouds van topkwaliteit krijgt.

Je bestelt een 3D scan of pointcloud voor jouw project of huurt een ervaren scanoperator in en zet zelf de puntenwolk om tot een 3D model. Ook hebben wij een modelleer- en Scan-2-BIM-service. We maken zelf 3D modellen in Autocad, Revit en Archicad. Ook leveren wij modellen in de formaten DWG, IFC, DXF, STL en STEP. LaserscanService heeft de oplossing die past bij jouw vraag. Wij gaan graag voor je aan de slag!

WAAROM WERKEN MET LASERSCANSERVICE?

slimme logistiek

optimale scannerbezetting

geautomatiseerde workflow

je zelf een project- en scanplan maakt

je precies weet wat je nodig hebt

hoe ruimer de planning, hoe hoger de korting

flexibiliteit, profiteer van last-minute deals wanneer een project uitvalt

voordeligste oplossing voor jouw bedrijf

laagdrempelig en snel inzetbaar

last-minute deals wanneer een project uitvalt

omdat je precies weet wat je nodig hebt

beschikking over de beste 3D scanners

bouwkundig specialisten met ervaring sinds het jaar 2000

ons team heeft 11500+ projecten succesvol afgerond

we zijn ISO9001 gecertificeerd

we zijn actief lid van branchevereniging Vm2

wij mogen gecertificeerde meetrapporten NEN 2580 maken

VOOR WIE?

De LaserscanService is voor bedrijven die betrouwbare en nauwkeurige inmeetgegevens nodig hebben voor allerhande projecten. Bijvoorbeeld: architecten, aannemers, bouwkundigen, bouwbedrijven, planners, wegenbouwers, BIM modelleurs, ruimtelijk ontwerpers,

constructeurs, civiele ingenieurs, systeem ontwerpers, installateurs en installatie-ontwerpers, ingenieurs, en vergelijkbare professionals.

Onze service is niet geschikt voor particulieren.

OP ZOEK NAAR KENNIS OF SAMENWERKING?

Via de LaserscanService bestel je laagdrempelig ‘gewoon’ hele goede 3D scans of modellen. Ben je op zoek naar iets anders? Bijvoorbeeld meer kennis, trainingen, pilotprojecten of misschien wel een strategische samenwerking?

Of vraagt jouw project om een senior adviseur op meet- en modelleer-gebied? Of heb je een project waarbij naast het inmeten ook monitoring of centrale maatvoering een onderwerp is? Dan ben je bij onze grote broer PelserHartman aan het goede adres.