Hoe kunnen we helpen?
Print

Hoeveel ervaring moet ik hebben?

Het concept van de laserscanservice is bedoeld voor mensen die al een aantal keren met pointclouds hebben gewerkt. Wanneer je al ervaring hebt met het maken van goede pointclouds, dan ben je hier aan het goede adres. LaserscanService is gericht op het ‘standaard’ scanwerk dat inmiddels 80% van de markt omvat. Rechttoe-rechtaan scannen, maar waar goede betrouwbare data, correcte geometrie en de miljoenen punten nog steeds van meerwaarde zijn.
Als je ervaring hebt met 3D laserscanning, kun je zelf het scanplan maken. Zelf weet je natuurlijk precies wat je wel en niet op de scan hoeft te zien. Voor ons betekent dat een duidelijke opdracht, minder risico en sneller scannen; voor jou betekent dat goedkoper inmeten doordat je alleen voor de belangrijke data betaalt. Onze scherpe tarieven zijn verder mogelijk door een unieke combinatie van slimme logistiek, optimale scannerbezetting en een goed geautomatiseerde workflow.

Wilt u iets laten scannen, maar heeft u verder weinig verstand van laserscannen of pointclouds? Laserscan Service richt zich specifiek op professionals met gedegen achtergrond kennis. Wel kunnen wij u verder helpen bij PelserHartman.

 

Terug naar Veelgestelde Vragen

Inhoudsopgave