Faro 3D laser scanner huren

Een 3D laser scanner huren is via LaserScanService makkelijk en goedkoop. Je huurt een scanner met operator en kunt zelf desgewenst de ruwe pointclouds registreren of verwerken tot een 3D model, 3D viewer, film of orthofoto’s.

Bestel nu!

3D Faro laser scanner huren of gebruiken?

Je wilt zelf scannen maar niet alle apparatuur en software kopen, of jouw eigen apparatuur delen? Dat kan wanneer gebruik maakt van LaserscanService. Hierdoor kun je werken met de apparatuur en software die wij beschikbaar hebben voor een schijntje van de prijs. Wilt u meer hierover weten, neem dan contact op door het invullen van het formulier op de contactpagina.

Zelf scannen of laten scannen?

Je hoeft natuurlijk niet meer zelf te scannen met LaserscanService. Een betaalbare point cloud kun je ook eenvoudig bestellen op de onderstaande pagina.

Faro Focus 3D scanner huren

Faro Focus 3D scanner huren statiefFaro maakt de kleinste scanners ter wereld. En ook nog voor een betaalbare prijs. Ze worden daarom door veel partijen gekocht die willen starten met laserscanning. Het zijn mooie instrumenten die in een aantal verschillende situaties prima ingezet kunnen worden. Uiteraard zijn ze niet voor alle situaties geschikt.

Onze partners werken met high-end laserscanners van de topmerken Leica, Z+F en Riegl en niet met de scanners van Faro. Bent u op zoek naar een Faro scanner dan brengen wij je graag in contact met een partij bij jou in de buurt die deze apparaten verhuurt. Vul het contactformulier in en wij nemen contact op om jou verder te helpen!

Tips bij huren scanners

Pointclouds zien er altijd spectaculair uit. De kwaliteit is echter soms moeilijk te controleren.

  • Vraag altijd naar het kalibratierapport van de scanner.
  • Vraag naar het registratie- en vereffeningsrapport wanneer iemand anders de point cloud voor je maakt.

Wanneer je huurt, kijk dan niet alleen naar de huurprijs maar vergelijk ook de volgende factoren:

  • administratiekosten
  • verzekeringskosten én het eigen risico!
  • huurperiode (soms krijg je maar 9 uur huurtijd per dag voor; reizen scannen én registreren!)
  • kosten breng- en haalservice (deze kosten kunnen per bedrijf veel verschillen)
  • aparte toeslagen voor accessoires zoals targets en statieven.
  • ‘bollen’ of sphere-targets zijn minder nauwkeurig dan tilt&turn targets.

In plaats van een scanner huren toch liever laten scannen? Bestel jouw pointcloud snel en eenvoudig op de onderstaande pagina.

Bestel nu!